LAATSTE NIEUWS

UPDATE 13 januari 2022

Streektheater

Alle geplande voorstellingen van het streektheater voor de maand Januari zullen vanwege de geldende corona maatregelen niet door gaan. 

Houdt onze website en de website van het streektheater in de gaten voor het laatste nieuws. (www.streektheateraalten.nl)

UPDATE 27 DECEMBER 2021

Kerst en Oud & Nieuw

De geplande evenementen tijdens deze feestdagen ('Onwies Kerst' & 'Happy New Year - The Party') hebben we vanwege de opnieuw aangescherpte maatregelen helaas moeten annuleren. 

Iedereen die een kaart hiervoor heeft gekocht heeft het geld inmiddels terug ontvangen van ons. Voor vragen hierover kunt u een bericht sturen naar info@hofnaraalten.nl

Nieuwe datum 'Q-Music the party FOUT' en Temple of Rock:

Inmiddels zijn de nieuwe data bekend van deze 2 geweldige evenementen. Het gaat allemaal gebeuren op 11 & 12 Maart 2022. En nu maar heel hard duimen dat we jullie allemaal mogen en gaan zien!

UPDATE 02 DECEMBER 2021

Het concert van André Hazes met zijn band, gepland voor 28 mei 2022 in de Hofnar, zal helaas niet doorgaan.

Na tot tweemaal toe de datum te hebben moeten verzetten vanwege corona, hebben wij besloten dit concert nu te cancelen.

Geld terug

Iedereen die een kaart voor dit concert heeft gekocht ontvangt 𝐛𝐢𝐧𝐧𝐞𝐧 𝟏𝟎 𝐝𝐚𝐠𝐞𝐧 𝐡𝐞𝐭 𝐠𝐞𝐥𝐝 𝐭𝐞𝐫𝐮𝐠 op zijn/haar rekening, u hoeft hiervoor niets te doen.

Wij keken ontzettend naar dit grootse concert uit en vinden het bijzonder jammer dat we dit besluit hebben moeten nemen. Natuurlijk zullen we 'in betere tijden' opnieuw bekijken of er mogelijkheden zijn om Hazes naar de Hofnar te halen.