Artiesten uit Aalten en omstreken gaan in deze onwerkelijke en onzekere tijden het podium op voor jullie.
Hun optredens vanaf het podium in de Hofnar, zij via LIVE STREAM rechstreeks te bekijken en beluisterd via onze facebook pagina.
(Voor de volledigheid: Bij deze optredens is publiek niet toegestaan).
Deze optredens worden mede mogelijk gemaakt door:
Figulus welzijn - J.R. Productions - Fortuna Doetinchem - Hofnar Aalten

Zondag 22 maart - AL GEWEEST

Quinten Dikschei

21.00 uur

We kennen Quinten natuurlijk als frontman van o.a. Qrisis en Kaliber. Maar minsten zo graag zien we hem gewoon met zijn akoestische gitaar, alleen op het grote podium. Mooie liedjes, recht uit zijn hart....

 • Facebook
LOGO LIVE STREAM.jpg

Zondag 29 maart - AL GEWEEST

Sandra Vanreys CLASSICS

21.00 uur

25  jaar bühne ervaring op binnen en buitenlandse podia, een eigen stemgeluid, diverse awards en geliefdin Amerika.... Dat maakt  Sandra Vanreys tot een zangeres van formaat. Vanavond gaat ze de grootste country classics laten horen, met haar band!

 • Facebook

Zondag 5 april - AL GEWEEST

Meike & Jeanne

21.00 uur

Onze Meike kennen we natuurlijk allemaal, het halve dorp zat voor de buis toen ze bij TVOH alle stoelen liet draaien en ze bij he tteam van Anouk terecht kwam. Jeanne is een muzikaal duizendpootje met al flinke optredens achter de rug. Samen gaan ze deze avond klein en akoestisch. Gewoon hele mooie liedjes in een eigen jasje...Kijken!

 • Facebook
 • Instagram

Donderdag 26 maart - AL GEWEEST

DJ Mike Gerritsen

21.00 uur

HIj was er als eerste bij: Hofnar, ik kom graag een uurtje vullen met lekkere / gezellige tracks. De mensen zijn wel toe aan een feestje. All the way from Borculo op ons podium op deze studentenavond....DJ Mike Gerritsen!!

 • Facebook
 • Instagram
LOGO LIVE STREAM.jpg

Vrijdag 3 april - AL GEWEEST

FEEST DJ JOCHEM

21.00 uur

Deze allround feestfanaat maakt van iedere tent een gekkenhuis en staat vanavond in de Hofnar helaas in een lege zaal. Zet de tafels en stoelen maar vast aan de kant in die huiskamers... feestraket Jochem knalt door uw beeldbuis....!

  Vrijdag 10 april - AL GEWEEST

  Good Friday Vibes

  21.00 uur

  Het is vandaag Goede Vrijdag, en die proberen wij ondanks alle Corona ellende toch maar een klein beetje te vieren. Met: DJ BR3NT en de Nachtbouwers die jullie beeldschermen komen verbouwen. Cocktailtje erbij (die bestel je hier), geluid op nog nét niet door de muren heen en GENIET!

   Zaterdag 28 maart - AL GEWEEST

   ZOTTE ZATERDAG

   21.00 uur

   De zaterdagavond is er voor gezelligheid, zelfs in deze duistere tijden. De Hofnar maakt hem alleen wel heel gezellig met:

   - Duo Angoan (Domme Aanleg) // Spelshow

   - DJ Mouse (Jese van Zolingen

   - DJ's Capslock (net terug van pensioen

    Zaterdag 4 april - AL GEWEEST

    PRIJS JE RIJK

    20.30 uur

    Alle informatie hierover vind je op onze PRIJS JE RIJK pagina. KLIK

     Zaterdag 11 April - AL GEWEEST

     Cynbel

     21.00 uur

     Cynbel klinkt als The Killers, U2, The Police en Kings of Leon. De band speelde op een aantal grote festivals (Huntenpop, Paaspop Zieuwent, Bevrijdingspop Zutphen) en kwalificeerde zich voor de finales van de Roos van Nijmegen en van Kaf & Koren! Energieke, catchy indiepop en stadionrock.

     • Facebook
     • Instagram

     © 2020 Hofnar Aalten