© 2021 HOFNAR AALTEN

LAATSTE (CORONA) NIEUWS UIT DE HOFNAR
  • Facebook
  • Instagram
[Aug 2021]
OKTOBERFEEST / CELEBRATIE THE 90S / TOTO

De volgende 3 events hebben we wegens de corona perikelen moeten verplaatsen en wachten momenteel nog op een nieuwe datum:

- Celebrate the 90s (12 April 2020)

- Oktoberfest (10 Oktober 2020)

- Touch of TOTO (9 Mei 2020)

De status op dit moment is dat we even wachten tot medio september, het moment dat er (hopelijk) meer duidelijk wordt omtrent versoepelingen en mogelijkheden. 

Op dat moment zullen we weten in welke vorm en wanneer deze events zulllen plaatsvinden.

Vanzelfsprekend blijven reeds gekochte tickets geldig!

[jun 2021]
CONCERT ANDRE HAZES VERPLAATST NAAR 28 MEI 2022

We hebben jullie vanaf het begin beloofd dat het ‘André Hazes Concert’ alleen door zou gaan zonder ook maar enige beperking. Ondanks dat er nu eindelijk steeds meer mogelijk is, het steeds een beetje meer de goede kant op gaat en het écht een mooie zomer lijkt te gaan worden, blijkt dat 24 juli (de dag van het geplande Hazes concert) nog nét iets te snel komt om die belofte waar te kunnen maken.

 

► TOEGANGSTEST

Natuurlijk kijken we allemaal uit naar een mooi concert of heerlijk festival en hebben daar natuurlijk gruwelijk veel zin in. Maar, eerlijk is eerlijk, wij vinden het nou ook weer niet zo noodzakelijk dat het ten koste van heel veel, absoluut door zou moeten gaan. Het moet een fijn, ongedwongen avondje uit zijn en zoals het er naar uitziet kan dat gelukkig ook heel snel weer.

 

Voor dit heerlijke Hazes concert komt dat helaas niet snel genoeg en de drempel van een verplichte toegangstest vinden we té hoog voor de bezoekers. In goed overleg met ‘team Hazes’ hebben we dan ook besloten dit heerlijke avondje uit te verplaatsen naar zaterdag 28 mei 2022.

 

Zonder testen, zonder beperkingen, ‘gewoon weer’ helemaal ouderwets een avond los….#LEEF

 

► TICKETS

Reeds gekochte tickets blijven uiteraard geldig en worden automatisch omgezet naar de nieuwe datum, jullie hoeven hiervoor niets te doen.

 

Informatie over de kaartverkoop van de resterende tickets volgt later.

 

Heb je aangegeven verhinderd te zijn op 24 juli a.s. dan heb je natuurlijk helemaal geluk met deze nieuwe datum. We zullen je ticket dan ook weer automatisch activeren. 

 

Mocht je onverhoopt op 28 mei 2022 verhinderd zijn dan kun je dat tot uiterlijk 30 juni 2021 aan ons melden per e-mail (info@hofnaraalten.nl). Je ontvangt dan van ons een voucher voor het aankoopbedrag welke besteed kan worden voor entreetickets van Hofnar evenementen / concerten. 

[mei 2021]
ANDRÉ HAZES IN CONCERT

Dit grootse concert van André Hazes mét zijn band stond oorspronkelijk gepland voor 11 juli 2020, maar corona gooide ook hier roet in het eten. 

Op dit moment staat dit hoogtepunt voor zaterdagavond 24 juli a.s. in de agenda en wat hopen we ontzettend dat het kan gaan gebeuren. 

► TICKETS

Heb je tickets gekocht voor het concert van 11 juli 2020? Geen nood: DEZE BLIJVEN GELDIG!

 

VERHINDERD OP 24 JULI?

Let op: Het doorgeven van verhindering kan tot uiterlijk maandag 31 mei 20.00 uur. 

We werken volgens de 'regeling ticketgelden' waarover je hier alles kunt lezen. 

Samenvattend:

1. Je krijgt het aankoopbedrag van je tickets uiterlijk 1 maand na het concert (indien deze doorgaat) terug gestort.

2. Je kunt je ticket omruilen voor een voucher welke geldig is voor toegangstickets voor concerten in de Hofnar.