Veel gestelde vragen

Over hoeveel zalen beschikt de Hofnar?


De Hofnar beschikt over 7 zalen: 1: Onze concertzaal met een capaciteit van 1600 personen 2: Onze salonzaal (bruiloften / bedrijfsfeest) tot 300 personen 3: Onze foyer (recepties en 'ongedwongen' feesten) tot 600 personen 4: Vergaderzaal 'Lintelo' tot 30 personen 5: Vergaderzaal 2 tot 50 personen 6: Vergaderzaal 3 tot 10 personen 7: Vergaderzaal 'Dale' tot 10 personen
Wat kost een zaal huren bij de Hofnar


Dit is helemaal afhankelijk van waarvoor u de zaal wilt huren. Voor een bruiloft of bedrijfsfeest rekenen wij vanzelfsprekend geen zaalhuur. Voor een vergadering / oefenavond weer wel. Prijzen hiervoor zijn afhankelijk van de grootte van de zaal, de tijdsduur van het gebruik en de frequentie van zaalhuur. Wilt u een offerte ontvangen dan kunt u hiervoor het beste even een e-mail sturen of langs komen bij de Hofnar om de diverse zalen en mogelijkheden te komen bekijken.
We willen graag een concert / evenement organiseren in de Hofnar, kan dat?


Natuurlijk kan dat, graag zelfs! De Hofnar is juist gebouwd om onderdak te bieden aan cultuur, in de breedste zin van het woord. Onze concertzaal is uniek met betrekking tot capaciteit en voorzieningen waaronder: ► Grote geluid-, licht installatie ► Vast podium 14 x 8 x 1 meter (BxDxH) ► WI-FI / Beamer ► Podium elementen voor riser of catwalk ► Bar ► Kleedkamer ► Toegankelijk voor rolstoel en minder validen Dit alles maakt de Hofnar dé perfecte zaal voor een concert of theatervoorstelling. Capaciteit grote zaal: ► Staan plaats: 1600 ► Zitplaats: 700 Stuur ons een e-mail of een bericht via het contactformulier, met onze jarenlange ervaring op het gebied van evenementen & concerten denken wij graag met u mee. (info@hofnaraalten.nl)
Is de Hofnar geschikt voor een bruiloft of privé feest?


Jazeker is de Hofnar dat, en ondanks dat het soms lijkt dat de Hofnar er vooral voor grote evenementen is worden er veel bruiloften en feesten in de Hofnar gegeven. Onze Salonzaal is bijzonder geschikt voor een 'traditioneel' feest als een bruiloft of 25 / 50 jarig huwelijk. Wij kleden onze Salonzaal hiervoor sfeervol aan en kunnen in die zaal plaats bieden aan feesten tot 200 personen (zitplaatsen / dansvloer / podium voor de muziek. Groot voordeel van de Hofnar is dat we maatwerk kunnen leveren en elke zaal kunnen inrichten naar de smaak van u en het doel van het feest. Van modern tot klassiek, van heel groot tot heel klein. Wij denken graag met u mee!
Wat kost het geven van een bruiloft in de Hofnar?


Dat is helemaal afhankelijk van de invulling van het feest zoals: ► Wilt u bediening met kelners of afhalen aan de bar? ► Wilt u 2, 4 of doorlopend hapjes? ► WIlt u een eenvoudige bittergarnituur of luxe hapjes? ► Wilt u een petit four of iets anders bij de koffie? ► WIlt u een broodje of iets warms aan het einde van het feest? ► WIlt u een warm / koud of bijvoorbeeld hapjes buffet? Op basis van uw wensen maken wij graag een prijsvoorstel voor u.
We willen graag een buffet bij ons feest, kan dat?


De Hofnar beschikt over een eigen keukenbrigade die smaakvolle en oogstrelende buffetten voor u bereidt. Van een eenvoudig hapjes buffet tot een uitgebreid warm-koud buffet, van een broodjesbuffet tot een uitgebreid dessert buffet. Hierbij gebruiken wij uitsluitend verse, kwalitatieve producten van lokale leveranciers en staat uw wens centraal. Vraag ons naar de mogelijkheden.