CORONA

Laatste nieuws evenementen & concerten Hofnar

UPDATE CORONA

UPDATE MBT CORONA

Juni 2021.

Vanwege het heersende Corona virus zijn wij genoodzaakt om enkele van onze reeds geplande evenement en concerten te verplaatsen of te annuleren. Wij volgen de ontwikkelingen en te nemen maatregelen op de voet en indien zich wijzigingen voordoen zullen we deze hier direct publiceren. Met betrekking tot de reeds gekochte tickets verwijzen wij u naar de informatie onder de wijzigingen.

De regeling 'Bewaar je ticket' zoals hieronder is beschreven en waar de Hofnar zich bij aansluit is verlengd. Het laatste nieuws over de inhoud van deze regeling vind je hier.

​​​

LAATSTE WIJZIGINGEN

►ANDRE HAZES LIVE (11 juli 2020)

Dit grootse concert wordt verplaatst naar zaterdag 28 Mei 2022 (onder voorbehoud van de maatregelen).

Reeds gekochte kaarten hiervoor blijven geldig. 

►OKTOBERFEST (10 oktober 2020)

Dit evenement wordt verplaatst naar Oktober 2021, indien de maatregelen dit toestaan.

Reeds gekochte kaarten hiervoor blijven geldig.

►TEMPLE OF ROCK (28 november 2020)

Dit evenement wordt verplaatst, de nieuwe datum wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt. Reeds gekochte kaarten blijven geldig.

►CELEBRATE THE 90'S (12 april 2020)

Dit evenement wordt verplaatst naar November 2021, indien de maatregelen dit toestaan.

Reeds gekochte kaarten hiervoor blijven geldig.

►A TOUCH OF TOTO (9 mei 2020)

Dit concert zal worden verplaatst, echter op dit moment is er nog geen nieuwe datum bekend. 

Reeds gekochte kaarten hiervoor blijven geldig.

Tickets

Hofnar maakt gebruik van de regeling 'bewaar je ticket'

De impact van het Coronavirus op een bedrijf als de Hofnar is enorm. Sinds begin maart zijn de deuren van onze concertzalen gesloten en daar waar de reguliere horeca inmiddels langzaam en met veel aanpassingen aan het opstarten is, staat er voor onze branche nog geen stip aan de horizon. Weer op een 'normale' manier mogen genieten van een mooi concert of theatervoorstelling lijkt nog ver weg. 

Onze hele branche heeft hier zwaar onder te lijden en daar waar wij het 'geluk' hebben dat we momenteel nog iets kunnen ondernemen met ons Cocktailhouse en Cocktail bezorgen, zullen voor veel collega's de consequenties groot zijn. 

Wij begrijpen ook dat u met vragen zit: Krijg ik mijn geld terug, blijft mijn ticket geldig enz.?

Samen met de branche en de minister van cultuur is de regeling 'Regeling ticketgelden Coronacrisis' opgesteld'. 

De Hofnar sluit zich aan bij deze regeling, waarvan u hieronder de details kunt lezen en antwoorden kunt vinden met betrekking tot het door u gekochte ticket voor een evenement bij de Hofnar.

REGELING TICKETGELDEN CORONACRISIS

Als gevolg van de (nationale en internationale) maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus, zijn veel organisatoren van evenementen, poppodia, theaters en concertgebouwen, musea, monumenten, sportclubs en andere instellingen genoodzaakt om evenementen te verplaatsen of te annuleren.

De regeling 'Bewaar je ticket' is opgesteld door de cultuur / evenementen branche en geeft duidelijkheid over onze procedure m.b.t. aangekochte tickets en verplaatste concerten.

VERPLAATSTE EVENEMENTEN

  1. Tickets voor evenementen bij de Hofnar die moeten worden verplaatst als gevolg van het Coronavirus blijven geldig voor het verplaatste evenement, mits die verplaatsing geschiedt binnen een termijn van 26 maanden na het oorspronkelijke evenement

  2. Als de houder van het ticket verhinderd is op de nieuwe datum van het verplaatste evenement, dan zal de houder van het ticket dit binnen afzienbare tijd kenbaar maken aan de Hofnar (via e-mail: info@hofnaraalten.nl).

  3. De houder van het ticket heeft dan recht op een tegoedbon ter hoogte van de oorspronkelijke ticketprijs, inclusief boekings- of servicekosten. De waarde van deze tegoedbon kan gedurende minimaal 12 maanden na uitgifte worden gebruikt voor de aankoop van een ticket voor een ander evenement bij de Hofnar. De geldigheidstermijn wordt op de tegoedbon vermeld.

  4. Als de houder van het ticket geen gebruik kan maken van een tegoedbon, dan zal de houder van het ticket dat binnen afzienbare tijd kenbaar maken aan de Hofnar. De houder van het ticket heeft dan recht op restitutie van de oorspronkelijke ticketprijs in geld.

  5. Eventuele geldelijke restitutie vindt plaats uiterlijk 1 maand na de datum van het nieuwe evenement, indien dit evenement dan ook daadwerkelijk plaats vind.