UB40
BIZZEY
SNOLLEBOLLEKES
SNELLE
Show More

MRT

29

EINDSHOW CYNBEL 
WORDT VERPLAATST

“Nog één laatste keer, met alles erop en eraan!”
Aaltense band CYNBEL geeft eindshow in de Hofnar.

APR

12

CELEBRATE THE 90S
NIEUWE DATUM: 31 OKTOBER

Traditioneel groot 90s festival op 1ste Paasdag. Dit jaar de 5e editie met o.a. Twenty 4 Seven, Nakatomi en de Party Animals.

► Tickets: €17,00

MEI

09

A TOUCH OF TOTO
NIEUWE DATUM: 20 NOV.

Touch of TOTO is een acht-koppige TOTO tributeband. Zowel qua sound als in visuele aspecten benaderen ze TOTO tot in detail!

JUL

11

ANDRÉ HAZES LIVE
WORDT VERPLAATST

André Hazes komt met zijn complete band naar de Hofnar voor een uniek LIVE CONCERT

► Tickets: v.a. €39,95

NOV

28

TEMPLE OF ROCK

Temple Of Rock is een te gek tributefestival met de vetste en meest strakke internationale rock- en metal tributes.

MARK VD VEENDONK

GEANNULEERD

MRT

21

BUURTSCHAP - BEVRIJDING

GEANNULEERD

APR

04

informatie omtrent corona 

Alle voorstellingen tot 1 september 2020 geannuleerd

29 april 2020

I.v.m. de coronacrisis annuleert Evenementen centrum de Hofnar volgens de richtlijnen van de RIVM alle evenementen tot 1 september 2020.

CELEBRATE THE 90'S (12 april 2020)

Dit evenement wordt verplaatst naar zaterdag 31 oktober (onder voorbehoud van eventuele verlenging van de maatregelen). Reeds gekochte kaarten hiervoor blijven geldig.

A TOUCH OF TOTO (9 mei 2020)

Dit concert wordt verplaatst naar vrijdag 20 november (onder voorbehoud van eventuele verlenging van de maatregelen). Reeds gekochte kaarten hiervoor blijven geldig.

 

ANDRE HAZES LIVE (11 juli 2020) ► NIEUWE DATUM 22 MEI 2021

Dit concert zal verplaatst worden naar 22 Mei 2020. Reeds gekochte kaarten blijven natuurlijk geldig. Mocht je deze nieuwe datum niet kunnen dan verwijzen we je naar de 'regeling ticketgelden Coronacrisis' zoals hieronder is beschreven.

REGELING TICKETGELDEN CORONACRISIS

Als gevolg van de (nationale en internationale) maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus, zijn veel organisatoren van evenementen, poppodia, theaters en concertgebouwen, musea, monumenten, sportclubs en andere instellingen genoodzaakt om evenementen te verplaatsen of te annuleren. Onderstaande regeling is opgesteld om een handvat te bieden aan organisatoren hoe om te gaan met de restitutie van ticketgelden en het uitreiken van vouchers. Wanneer organisatoren hiervan gebruik maken, dan zullen zij het publiek informeren over de inhoud van deze regeling.

Waar in deze regeling staat “evenement”, dient (ook) gelezen te worden: theatervoorstelling, muziekvoorstelling, muziekconcert, popconcert, festival, tentoonstelling, sportwedstrijden etc. Waar staat “organisator”, dient ook gelezen te worden; theater, concertgebouw, vlakke vloer, museum, monument, sportclub etc.

VERPLAATSTE EVENEMENTEN

  1. Tickets voor evenementen die moeten worden verplaatst als gevolg van het Coronavirus blijven geldig voor het verplaatste evenement, mits die verplaatsing geschiedt binnen een termijn van 13 maanden na het oorspronkelijke evenement

  2. Als de houder van het ticket verhinderd is op de nieuwe datum van het verplaatste evenement, dan zal de houder van het ticket dit binnen afzienbare tijd kenbaar maken aan de organisator (via e-mail: info@hofnaraalten.nl).

  3. De houder van het ticket heeft dan recht op een tegoedbon ter hoogte van de oorspronkelijke ticketprijs, inclusief boekings- of servicekosten. De waarde van deze tegoedbon kan gedurende minimaal 12 maanden na uitgifte worden gebruikt voor de aankoop van een ticket voor een ander evenement van de organisator. De geldigheidstermijn wordt op de tegoedbon vermeld.

  4. Als de houder van het ticket geen gebruik kan maken van een tegoedbon, dan zal de houder van het ticket dat binnen afzienbare tijd kenbaar maken aan de organisator. De houder van het ticket heeft dan recht op restitutie van de oorspronkelijke ticketprijs in geld.

  5. Eventuele geldelijke restitutie vindt plaats uiterlijk 1 maand na
    de nieuwe datum van het verplaatste evenement.

  6. Een organisator kan te allen tijde ten gunste van de houder van een ticket afwijken van het bovenstaande.

www. bewaarjeticket.nl

"De Hofnar heeft zich in amper 5 jaar tijd gemanifesteerd als dé concertzaal van de Achterhoek waar meer en meer grote artiesten, theatershows en organisatoren de weg naar toe weten te vinden".

In November 2019 verkozen tot meest populaire horeca lokatie in de categorie 'groot' van Midden Nederland en nr3 van Nederland.

DE HOFNAR 2015-2020

7 Zalen tellend, multifunctioneel evenementen centrum.
Concertzaal met vast podium en capaciteit van 1600 personen.
Geweldige lokatie voor uw evenement / concert / (bedrijfs)feest.
Geweldige lokatie voor uw evenement / concert / (bedrijfs)feest.

© 2020 Hofnar Aalten

SNELLE